fbpx

Notities

Echt! Ik kan geen winkel voorbij lopen of ik zit met mijn neus bij de notitie boekjes en de pennen / potloden. Waarom ik dat doe? Ik heb geen idee maar ik wordt er altijd zooooo blij van. Op deze pagina heb ik notitie blokjes/boekjes geplaatst die ik bijzonder leuk, apart en mooi vind.

Alles digitaal

Je hebt je gsm en eigenlijk kun je daar alles mee tegenwoordig dus waarom nog schrijven? Toch is digitaal ook niet alles vind ik. Notities maak ik regelmatig en dan geen papier en pen bij de hand, balen! Ik schrijf sneller dan ik typ, ook niet handig. Dan notities in de telefoon en weet je wat… daar vergeet ik in terug te kijken. Digitaal is super handig en onmisbaar maar toch neig ik naar papieren agenda’s, kladblokjes, schriften en lekker schrijvende pennen en praktische navulpotloden. Misschien herken je dit wel.

Notitieboekjes met een ‘feel’

De notitieboekjes hieronder hebben een uitstraling, het zegt wat over jou. Je handschrift zegt ook wat over jou, er zijn namelijk emoties in af te lezen. Daarom is een dagboek schrijven zoveel persoonlijker dan getypt in een document. Zet het je aan om te gaan schrijven? Terug naar Old School? Probeer de notitie boeken en kladblokjes en maak jezelf persoonlijk op papier. Misschien heb je al niks met digitaal, nou dan moet je zeker even snuffelen.