fbpx

Decoratie laat zien wie je bent

Decoratie is een sfeer bepaler binnen een ruimte. Het maakt je interieur persoonlijk omdat je artikelen uitkiest die je mooi vind of een bepaalde aantrekkingskracht op je hebben. De sfeer geeft dan weer wie jij bent. Zelf ben ik van de practische decoratie, dit moet niet alleen mooi zijn maar ook bruikbaar zodat de decoratie niet alleen maar stof staat te happen.

Wanneer decoratie ook bruikbaar is verveelt het minder snel en heb je dus langer plezier van je decoratie. Decoratie is eindeloos te koop, het zet ons aan tot consumeren maar vaak zijn we het ook zo weer zat en doen we het weg. Bij flonnies.nl is nagedacht over deze decoratieve producten. De sfeer decoratie die ik aanbied heeft een bepaalde stijl, brocante stijl, een knipoog naar vroeger, dat in heel veel interieurs past en bruikbaar is. Door zelf decoratie in de praktijk te testen weet ik in hoeverre dit bruikbaar is en hoeveel plezier ik beleef aan het decoratie artikel (of niet).

Wanneer ik een decoratie artikel test (en nog niet alles is getest) zet ik open en eerlijke feedback bij het betreffende decoratie artikel. Als een decoratie artikel me helemaal niet bevalt dan haal ik het weg uit de webwinkel. Bij zoveel mogelijk decoratie producten meld ik waar je het zoal voor kunt gebruiken om je op ideeën te brengen.

Wand decoratie

Er is zoveel op de markt om aan je muur op te hangen en eerlijk is eerlijk, zelf ben ik van de foto’s. Persoonlijker kan het niet. De ouderwetse zeepbol voor aan de muur bij een wastafel/keukenkraan is helemaal geweldig, daar maak ik dan ook zeker een uitzondering voor hihi.

Toont alle 54 resultaten