fbpx

Algemene Voorwaarden

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en deze is betaald, zal ik binnen twee werkdagen de bestelling verzenden via PostNL.

Je zult je bestelling dan binnen 2 werkdagen thuis ontvangen, mits het artikel voorradig is (dit is direct bij de bestelling te zien) en PostNL op tijd levert.

Is het artikel niet meer voorradig dan kun je het ook niet online bestellen. Je zult dan een mail kunnen sturen en ik kan dan nagaan of het via de leverancier nog bestelbaar is, dan kan het wel 12 dagen duren voordat je het thuis ontvangt maar hiervan wordt je op de hoogte gebracht. Het kan namelijk zijn dat mijn leverancier het ook niet meer op voorraad heeft.

Artikelen worden inclusief de BTW (21%) aangeboden maar exclusief de verzendkosten, deze komen bovenop het totale bestelbedrag!

Retourneren;

Het retourneren van producten dient binnen 14 dagen te geschieden. Graag zou ik de reden weten waarom het product wordt terug gezonden en eventuele foto’s ¬†naar mij mailen als iets is beschadigd. Je krijgt het aankoopbedrag van het product plus de verzendkosten* van het product op uw bankrekening terug gestort zodra ik het product heb ontvangen. Je dient het product goed verpakt en in originele staat retour te sturen. Past het retour product in een envelop dan heeft dat wel de voorkeur. Vergeet niet een stuk plat karton (van een doos) bij het retour product in de envelop te schuiven. Zo heeft het retour product minder kans op schade. Mocht het product niet binnen deze 14 dagen retour gestuurd worden dan is de koop een feit. Bij beschadiging graag foto’s naar mij mailen en samen komen we eruit wat voor beiden toelaatbaar is.

Het retour adres is:

FLONNIE@HOME

Morseweg 5

3899 BP Zeewolde

*Wanneer je meerdere producten in een keer hebt besteld en ben je over een artikel niet tevreden dan krijgt je niet de verzendkosten vergoed van de hele bestelling maar alleen van dat ene artikel dat retour komt.

De foto’s van alle artikelen zijn door mij zelf gemaakt, toch kan ik niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten.

Privacywet;

Uw gegevens worden nooit aan derden door gegeven. Heb je op de site jezelf aan gemeld via een account of als gast dan blijven deze gegevens voor mij als webwinkel eigenaar inzichtelijk en de boekhouder ziet de adressen omdat deze op de factuur staan.

Inpakken voor verzenden;

Graag wil ik zo duurzaam mogelijk werken en daarom gebruik ik gebruikte verpakkingsmaterialen zoals de dozen en het vul materiaal tegen beschadigingen. Het kan dus zijn dat je een doos met heel andere reclame ontvangt (als het kan verpak ik dit soort dozen in een bruin inpakpapier want het oog wil ook wat).